Om Tonny Jensen Gulvafslibning

Jeg har mere end 25 års erfaring med at give gamle og slidte gulve nyt liv. Mit primære arbejdsområde er i Nordsjælland og Storkøbenhavn, men jeg er også klar på en dialog om at udføre gulvarbejde andre steder i landet.

Min gulvservice inkluderer alt fra lakering af enkelte rum til behandling af gulve i hele bygninger. Jeg ved, hvor vigtigt det er at have et flot og funktionelt gulv, og derfor sætter jeg en ære i at levere god og gedigen gulvservice til mine kunder.

Når du vælger mit firma, møder du altid mig selv, mester, som udfører arbejdet. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får den bedste service og kvalitet hver gang. Jeg lytter altid til mine kunders behov samt ønsker og tilpasser mit arbejde derefter.

Kontakt mig endelig for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få det flotteste gulv i dit hjem eller din virksomhed!


Kort om firmaet

Tonny Jensens Gulvafslibning har eksisteret siden 1995 og tilbyder afslibning og efterbehandling af gulve, trapper og køkkenborde.

Tonny Jensens Gulvafslibning tilbyder bl.a.

  • Mangeårig erfaring
  • Højt niveau af ekspertise
  • Rimelige priser
  • Kyndig rådgivning

Kontakt gulvmester

Ring til Tonny Jensen for et uforpligtende tilbud:

Åbningstider:

Mandag til Fredag kl. 7.00-20.00
Lørdag og Søndag 9.00-16.00

Træffes på tlf. 4096 4506

Her arbejdes der

Arbejdsområderne er hovedsageligt i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men skulle arbejdsopgaven være placeret længere væk er jeg altid klar på at snuppe en snak om mulighederne.


© 2023 Tonny Jensens Gulvafslibning - Gjelstensåsen 85, 3650 Ølstykke - Tlf. (+45) 4096 4506 - tonny.j@mail.dk